Tervetuloa meille - Avointen ovien päivä 2.10.2019

Päiväys: 05.09.2019 - Tapahtumat

Suomalaisen Työn Liitto järjestää lokakuun ensimmäisellä viikolla Tervetuloa meille -tempauksen, jonka tavoitteena on esitellä suomalaista osaamista ja innostaa mukaan suomalaiset yritykset ja yhteisöt viettämään yhdessä Suomen suurimpia yhtäaikaisia avointen ovien päiviä rennon kanssakäymisen merkeissä.

Avaamme Detectorilla ovemme keskiviikkona 2.10. klo 12-16, jolloin on mahdollista tulla tutustumaan monimuotoiseen toimintaamme ja iloiseen työyhteisöömme. Valmistamme Detector Oy:ssä monenlaisia kaasunvalvontaan ja turvallisuuteen liittyviä laitteita ja tuotamme niihin liittyviä palveluja. Palvelujen kirjo kattaa myös palvelumuotoilun, markkinoinnin ja aktiivisen asiakaskontaktoinnin.

Tule siis viettämään iltapäivää viihtyisissä tiloissamme osaavan henkilökuntamme kanssa. Olipa alasi teknologia, myynti, markkinointi tai vaikkapa logistiikka saat uusia eväitä ja mahdollisuuden kurkistaa pk-yrityksen arkeen. Kerromme samalla, miten lähiaikoina tulemme vahvistamaan tiimiämme. Ehkäpä juuri sinulla!

Tapahtuman tiedot ja muita tempauksessa mukana olevia pääsee katsomaan täällä.