Detector Oy mukana Intersec 2018 messuilla Dubaissa

Päiväys: 02.02.2018 - Tapahtumat

Detectorin myynti- ja markkinointipäällikkö Kjell Jernström vieraili Dubaissa kahdennenkymmenennen kerran järjestettävillä Intersec-messuilla 21-23.1.18. Messut ovat suuri turvallisuusalan tapahtuma, jotka järjestetään vuosittain Dubaissa. Messuilla on 1337 näytteilleasettajaa 59 eri maasta. Detectorin yhteistyökumppani Naffco on tapahtuman pääsponsori. Naffco toimittaa monenlaisia turvallisuuteen liittyviä tuotteita, pääpaino heillä on paloturvallisuudessa. Messuihin on panostettu erittäin paljon ja messuosastot ovat tehty näyttäviksi. Detectorin laitteet olivat esillä Naffco:n messuosaston yhteydessä.
”Dubaissa Naffcon edustajat ilmaisivat haluavansa tiivistää yhteistyötä, he kokevat Detectorin hyvänä ja varmana toimittajana. Detectorin laitteet saapuivat juuri messuille Iranista, jossa ne olivat olleet esillä. Laitteet olivat herättäneet Iranissa paljon kiinnostusta ja ensimmäiset kaupat Iraniin ovat syntymässä”, Kjell jatkaa.
Naffco:n edustaja kertoi talouden tunnelmien Dubaissa olevan vielä varovaisen odottelevaiset, mutta talouskasvu on hyvässä myötätuulessa. Dubai isännöi World Expo messuja vuonna 2020.

Dubai Intersec 2018 Naffco Falcon

Detectorin laitteet olivat esillä yhteistyökumppani Naffcon osaston yhteydessä, jossa kävijöitä tervehti myös ihmisen kokoinen robotti.