Detector Huolto

Kaasunilmaisimet tulee huoltaa, tarkastaa ja kalibroida 1-2 kertaa vuodessa.
Suosittelemme asiakkaan suorittavan myös toiminnallisia testejä 4-6 kertaa vuodessa.

Detector Oy:n huolto toimii kustannustehokkaasti nopealla palveluvasteella ympäri Suomen.
Valtuutettu yhteistyökumppaniverkostomme toimii jo kuudella eri paikkakunnalla.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää

Ennakkohuoltopalvelu

 • Detector Oy suorittaa määräaikaiset kaasunvalvontajärjestelmien huollot ja kalibroinnit jatkuvatoimisen ja luotettavan kaasunvalvonnan varmistamiseksi

Korjaushuoltopalvelu

 • Detector Oy huolehtii asiakkaiden lähettämistä huollon ja kalibroinnin tarpeessa olevista kaasunvalvontalaitteista, huoltaa ja kalibroi kannettavat kaasunilmaisimet sekä vastaa asiakkaiden kiireellisistä huoltopyynnöistä

Käyttöönottopalvelu

 • Detector Oy suosittelee kaikille uusille kaasunvalvontalaitteille käyttöönottoa.
 • Käyttöönotolla voidaan varmistaa laitteiden ja järjestelmien tarkoituksenmukainen toiminta.
 • Käyttöönotto voi sisältää asennuksen, kaapeloinnin, kytkennän, toiminnallisten testien suorittamisen ja jatko-ohjauksien todentamisen.
 • Käyttöönotto sisältää aina kaasunvalvontalaitteiden toiminnallisen tarkastuksen, tuloksien ja havaintojen raportoinnin, sekä ylläpitosuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa.

Tekninen palvelu

 • Detector Oy vastaa kaasunvalvontajärjestelmien teknisestä neuvonnasta asiakkaille

Koulutuspalvelu

 • Detector Oy toteuttaa asiakkaille koulutusta kaasunvalvontalaitteiden asennuksesta ja ylläpidosta.
 • Koulutuksen sisältö kartoitetaan ja sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.
 • Koulutus voi olla luonteeltaan esimerkiksi valmistajan rajoitettu valtuutuskoulutus, jonka perusteella valmistaja antaa valtuutuksen huoltaa Detector Oy:n valmistamia laitteita.
 • Valtuutuksen voimassaoloaikana (5 v) asiakas saa internertissä toimivan pilvipalvelun, josta löytyvät mm. koulutusmateriaalit ja raportointipohjat.

Huoltosopimus tai vuosihuolto

Vaivattomin tapa varmistaa kaasunilmaisimien häiriötön toiminta on tehdä huoltosopimus. Palvelumme on joustava ja soveltuu yhtä hyvin pienille kuin isoillekin asiakkaille.

Otamme yhteyttä asiakkaaseen vuosihuollon tarpeen lähestyessä. Huoltokäynnillä kaasunvalvontajärjestelmä tarkastetaan ja kalibroidaan. Asiakas saa raportin toimenpiteistä ja järjestelmän kunnosta. Tarvittaessa asiakkaalle ehdotetaan toimenpiteitä, kuten kaasunvalvontajärjestelmän laitepäivitys.

Detectorin laitteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, joten voimme taata varaosien saatavuuden ja laiteosaamisen korkean tason. Uudet laitteet ovat pitkälti yhteensopivia vanhan laitekannan kanssa.

Kaasunvalvontajärjestelmän päivittäminen uusilla Detectorin laitteilla tuo asiakkaalle tuntuvan päivitysedun.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!